SDP Požega predstavio postignuća i poziva građane da izađu na izbore

Aktualno 23. svibnja 2019

Europska unija je jedan od najuspješnijih projekata u svjetskoj povijesti. Uloga same unije je osiguranje mira, sigurnosti, stabilnosti i prosperiteta njezinih stanovnika. Ulaskom 2013.g. u Europsku uniju Hrvatska je ostvarila san generacija njezinih građana – postala je dijelom demokratski i ekonomski najrazvijenijeg dijela svijeta.

U dosadašnjem radu EU parlamenta zastupnici SDP-a aktivno su primicali hrvatske interese u Europskoj uniji, zalagali su se za viši standard hrvatskih građana i smanjenju nejednakosti između građana Europske unije. Zbog zalaganja SDP-ove zastupnice Biljane Borzan EU parlament je zabranio praksu EU tvrtki o različitoj kvaliteti proizvoda na istoku i zapadu Europske unije, a zahvaljujući zalaganju SDP-ovog zastupnika Tonina Picule Europska komisija je priznala potrebu donošenja posebnih politika za stanovnike otoka.

Predsjednik SDP-a Požeško-slavonske županije Mitar Obradović poziva građanke i građane Požeško-slavonske županije da 26.svibnja 2019.g. izađu na izbore za EU parlament i na taj način daju svoj glas za Hrvatsku u Europskoj uniji i da zaokruže listu SDP-a, broj 28, jer će time podržati rad zastupnike SDP-a koji se aktivno zalažu za Europsku uniju kao udruženje prosperitetnih država i ravnopravnih građana.

izvor: 034 portal