JAVNI POZIV ZA PRIJAVU ZA EDUKACIJU

Aktualno 6. studenoga 2016

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Požeško-slavonske županije u provedbi projekta “IZOBRAZBA O SIGURNOM RUKOVANJU PESTICIDIMA ZA VLASNICE OPG-a ” upućuje dana 04. studenog 2016. godine

Pozivaju se žene vlasnice OPG-a kao i poljoprivrednice ( ako se ne bi javio dovoljan broj vlasnica OPG-a ) sa područja Požeško-slavonske županije da podnesu prijavu za edukaciju za izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima.
Edukacija je besplatna i održati će se u Pučkom otvorenom učilištu OBRIS u Požegi. Termini edukacija javiti će se naknadno izabranim kandidatkinjama.
Za izabrane kandidatkinje s područja Pakraca i Lipika organizirati će se besplatni prijevoz.
Uvjeti koje moraju ispunjavati kandidatkinje:
1. da su nositeljice OPG-a
2. da su državljanke Republike Hrvatske
3. da imaju završenu osnovnu školu
U sklopu projekta platiti će se edukacija za 17 kandidatkinja. Ukoliko ne bude prijavljen dovoljan broj kandidatkinja nositeljica OPG-a tada će se u projekt uključiti i poljoprivrednice tako da iste također pozivamo da podnesu prijavu za edukaciju.
Prijave se podnose na mail sdfz.sdp.pozeskoslavonske@gmail.com uz obavezno dostavljanje telefonskog broja kojim možemo kandidatkinje kontaktirati. Uz prijavu se treba priložiti kraći životopis.
Za upis na tečaj potrebno je da izabrane kandidatkinje na prvo predavanje donesu presliku svjedodžbe 8 razreda ili završne svjedodžbu srednje škole, presliku osobne iskaznice, presliku rodnog lista i domovnice. Bez dostave istih dokumenata ne mogu biti upisane na tečaj.
Kandidatkinje mogu dostaviti prijave do 11. studenog 2016. godine do 24.00 sata.
U slučaju da se do zadanog roka ne javi dovoljan broj kandidatkinja rok se produžuje do popunjavanja predviđenog broja za besplatnu edukaciju.
SDFŽ SDP PSŽ
Mihajla Pavković, predsjednica